Doświadczony i wyselekcjonowany zespół dba o najwyższą jakość wszystkich naszych usług, od prowadzenia restauracji pracowniczej, obsługi cateringowej, oferty śniadaniowej i lunchowej, po obsługę imprez okolicznościowych oraz vendingu.
Nasi pracownicy – naszym sukcesem.
Największą wartością naszej firmy są nasi Pracownicy. Tworzymy warunki do codziennego pogłębiania swojej wiedzy, co skutkuje bardzo dobrym przygotowaniem do codziennej pracy.
Menedżer Restauracji
Menedżer Restauracji odpowiada za zarządzanie restauracją, dba o najwyższą jakość produktów i obsługę Klienta oraz wizerunek restauracji. Nadzoruje pracę zespołu i dba o właściwe relacje z Klientem.
Szef Kuchni
Szefa Kuchni planuje i układa menu dbając o różnorodność i wysoką jakość dań. Organizuje pracę swojego zespołu i kontroluje przestrzeganie bezpieczeństwa żywności oraz dba o najwyższe standardy obsługi Klienta.
Kucharze, Obsługa restauracji
W Lanfam zachęcamy naszych Pracowników do kształtowania swojej przyszłości i rozwoju razem z firmą. Dbamy o naszych Pracowników tak samo, jak dbamy o naszych Klientów.
Naszym celem jest umożliwienie każdemu pracownikowi ciągłego poszerzania umiejętności i kształtowania rozwoju razem z firmą.
Jesteśmy zaangażowani w rozwój naszych pracowników. Stawiamy na awans wewnętrzny. Umożliwiamy każdemu Pracownikowi ciągłe poszerzanie kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności.