3 sekundy
statystyczny czas pobrania
produktu z automatu
Od wytworzenia, na bazie najwyższej jakości składników i pod ścisłą kontrolą bezpieczeństwa (Cook-chill Technology*) poprzez hermetyczne pakowanie i logistykę, aż do błyskawicznego serwisu z własnych automatów, przy minimalnym zaangażowaniu zasobów ludzkich.
Smaczne i codziennie świeże posiłki, serwowane w innowacyjnym systemie Lunchtime. Produkcja, konfekcjonowanie, transport oraz przechowywanie posiłków podlegają ścisłym, rygorystycznym normom i profesjonalnej kontroli jakości (Cook – chill Technology).
Cały proces Lunchtime jest w pełni kompleksowy. Wytwarzanie świeżego jedzenia najwyższej jakości, jego dostawa i serwowanie, wszystko to dokonywane jest przez jedną, doświadczoną firmę.
Lunchtime to zdecydowanie niższe koszty. Firma płaci wyłącznie za zamówione jedzenie. Przy zastosowaniu Lunchtime klient nie ponosi także ogromnych nakładów inwestycyjnych na kuchnię czy organizację wydawki.
Dziesiątki pozwoleń, certyfikatów, zgód, audytów – to wszystko już nie jest konieczne. Nie trzeba czekać na decyzję urzędników.
Pracownicy nie muszą przerywać produkcji. Jedzenie mogą spożywać w dowolnym dla siebie czasie, w przestrzeni przyjaznej i bliższej miejscu pracy.
System Lunchtime, to co najwyżej 1 nadzorujący menadżer dostępny w trakcie pracy. Reszta to innowacyjny system.
Przestrzeń jadalna może być znacznie mniejsza, zaaranżowana w postaci Break Room.
W okresie kilku ostatnich lat aż 83% pracowników oceniało dotychczasowe posiłki, oferowane u jednego z największych pracodawców w Polsce jako „smaczne i bardzo smaczne”.
Lunchtime to system bardzo przyjazny pracownikowi, nie ogranicza czasowo, pracownik może jeść posiłek o najwygodniejszej dla siebie porze. Przestrzeń jadalna może znajdować się o wiele bliżej miejsca pracy.
Otoczenie w przypadku jedzenia posiłków stanowi bardzo istotny element dla pracowników. Dzięki Lunchtime przestrzeń ta może wyglądać i być zorganizowana w maksymalnie przyjazny sposób.
Lunchtime jest najszybszym systemem. Tylko 1 automat i 16 kuchenek mikrofalowych obsłuży 120 osób, które łącznie pobiorą i podgrzeją sobie posiłek w zaledwie 8 minut (przy 1 minucie podgrzewania posiłku). To oznacza, że pracownik nie musi stać w długich kolejkach i marnować swojego wolnego czasu.
statystyczny czas pobrania
produktu z automatu
osób w badaniach uznawało jedzenie Lanfam za „smaczne” i „bardzo smaczne”!
czas pobrania i odgrzania 120 posiłków z jednego automatu, zależny od ilości kuchenek
i czasu podgrzewania
oszczędności na koszcie stworzenia
dużej kuchni pracowniczej
koszt inwestycyjny
w system Lunchtime
obsługa 365 dni w roku, 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę
Lanfam 2019 © Wszystkie prawa zastrzeżone