Codziennie świeże, wytwarzane ze specjalnie dobranych składników, nowe dania, bogate menu.
PRZYKŁADOWE DANIA
Danie obiadowe - mięsne
Danie obiadowe - wegetariańskie
Zupa
Surówka
Najważniejsze cechy systemu
Szybkość
Tylko jeden automat to posiłki dla 120 pracowników przy jednorazowym dziennym uzupełnianiu. 120 osób pobiera posiłek z automatu i podgrzewa przez 1 minutę w 16 dostarczonych kuchenkach mikrofalowych. Ostatni pracownik będzie miał posiłek gotowy do spożycia najpóźniej w ciągu 8 minut. Automat może być uzupełniany o kolejne posiłki tego samego dnia.
Elastyczność
System można wdrożyć zarówno w przestrzeniach mniejszych, kameralnych, tzw. Break Room’ach, jak i w pełnej skali masowej, na ogromnych stołówkach. Istnieje możliwość świadczenia usług o dowolnej godzinie, bez ograniczeń czasowych czy konieczności stosowania przerw produkcyjnych. System można zastosować zarówno na etapie budowy fabryki, przedsiębiorstwa, jak i na każdym innym etapie rozwoju firmy.
Oszczędności
Finansowe - praktycznie brak kosztów inwestycyjnych, a operacyjne ograniczone do minimum
Biurokratyczne - brak konieczności uzyskiwania pozwoleń, kontroli, certyfikacji
Czas - wdrożenie systemu jest możliwe w nieporównywalnie szybszym czasie w stosunku do jakichkolwiek innych rozwiązań stosowanych współcześnie na świecie
Kompleksowość i prostota
Jedna firma obsługuje kompleksowo całe zagadnienie
Zastosowane urządzenia są niezwykle proste, szybkie i niezawodne
System monitorowany jest online
Ta strona internetowa przechowuje pliki cookie na komputerze użytkownika. Pliki cookie są wykorzystywane do zbierania informacji o tym, jak użytkownik wchodzi w interakcje z naszą stroną internetową i pozwalają nam na zapamiętanie go. Informacje te są wykorzystywane w celu poprawy i dostosowania przeglądania strony do potrzeb użytkownika, a także w celu analizy i pomiarów dotyczących osób odwiedzających naszą stronę internetową. Więcej informacji można znaleźć w naszejRozumiemPolityka prywatności