Lunchtime – jedzenie

Codziennie świeże, wytwarzane ze specjalnie dobranych składników, nowe dania, bogate menu.

 

PRZYKŁADOWE DANIA

Danie obiadowe - mięsne

Danie obiadowe - wegetariańskie

Zupa

Surówka

Najważniejsze cechy systemu

Szybkość

  • Tylko jeden automat to posiłki dla 120 pracowników przy jednorazowym dziennym uzupełnianiu. 120 osób pobiera posiłek z automatu i podgrzewa przez 1 minutę w 16 dostarczonych kuchenkach mikrofalowych. Ostatni pracownik będzie miał posiłek gotowy do spożycia najpóźniej w ciągu 8 minut. Automat może być uzupełniany o kolejne posiłki tego samego dnia.

Elastyczność

  • System można wdrożyć zarówno w przestrzeniach mniejszych, kameralnych, tzw. Break Room’ach, jak i w pełnej skali masowej, na ogromnych stołówkach. Istnieje możliwość świadczenia usług o dowolnej godzinie, bez ograniczeń czasowych czy konieczności stosowania przerw produkcyjnych. System można zastosować zarówno na etapie budowy fabryki, przedsiębiorstwa, jak i na każdym innym etapie rozwoju firmy.

Oszczędności

  • Finansowe - praktycznie brak kosztów inwestycyjnych, a operacyjne ograniczone do minimum
  • Biurokratyczne - brak konieczności uzyskiwania pozwoleń, kontroli, certyfikacji
  • Czas - wdrożenie systemu jest możliwe w nieporównywalnie szybszym czasie w stosunku do jakichkolwiek innych rozwiązań stosowanych współcześnie na świecie

Kompleksowość i prostota

  • Jedna firma obsługuje kompleksowo całe zagadnienie
  • Zastosowane urządzenia są niezwykle proste, szybkie i niezawodne
  • System monitorowany jest online