Wyróżniamy się jakością i solidnością na rynku prowadzenia restauracji pracowniczych i kantyn.
Kierujemy się sprawdzonymi zasadami:
1. Smaczne, zdrowe oraz bezpieczne posiłki – najwyższy priorytet w naszych działaniach
2. Najwyższy poziom świadczonych usług
3. Partnerstwo i odpowiedzialność
4. Innowacyjne podejście na każdym etapie naszej działalności
5. Wieloletnia wiedza oraz doświadczenie
Serwujemy zdrowe, smaczne posiłki wysokiej jakości w wyborze i smaku dostosowanym do oczekiwań Klienta. Wyjątkowość naszych rozwiązań organizacyjnych i jakościowych jest rzadko spotykana na rynku tego typu usług.
Dynamicznie rozszerzamy ofertę koncentrując naszą uwagę na jakości świadczonych usług.
Receptury i menu opracowywane i przygotowywane przez naszych szefów kuchni oparte są tylko na świeżych i świetnie dobranych surowcach dostarczanych do nas przez starannie wyselekcjonowane firmy.
Zapewniamy wybór posiłków charakteryzujących się wysoką jakością, walorami odżywczymi i właściwie zbilansowaną dietą.
Każdego Klienta traktujemy indywidualnie i proponujemy najlepsze rozwiązanie w zakresie przygotowania koncepcji żywienia oraz doboru menu.
Doświadczenie Lanfam pozwala na zaoferowanie usług żywieniowych odpowiadających potrzebom naszych Klientów.